Antena Căutare

MRU are noi orizonturi: Nu regret nici o clipa ca am plecat din SIE

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu (MRU) a declarat ca nu regreta ca a plecat de la conducerea SIE si ca pozitia de prim-ministru a insemnat o experienta foarte interesanta, care "deschide cale spre orizonturi multiple".

"Nu am regretat in niciun fel faptul ca am primit votul de investitura din partea Parlamentului pentru pozitia de prim-ministru, nu insemna implicit un regret pentru parasirea unui alt post, catusi de putin. Era urmarea unui act de vointa. A fost o experienta foarte interesanta, in fiecare zi am mai invatat ceva si cred ca pozitia de prim-ministru deschide cale spre orizonturi multiple. Vom vedea ce va fi mai departe", a declarat Ungureanu.

De asemenea, fostul premier a mai spus ca viitorul Romaniei depinde foarte mult de fiecare, spunand ca este nevoie de munca sustinuta, de onestitate si valorificarea inteligenta a resurselor de care dispune acesta tara.

Foto: Intactimages

Premierul Ponta a infiintat un comitet anti-saracie si pentru cresterea natalitatii... Sefii Autoritatii Vamale si a Casei de Pensiii, demisi de premierul Ponta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x