Antena Căutare

MRU ii raspunde lui Ponta: Nu admit o exprimare de acest gen. E vorba si de ipocrizie

Premierul Ungureanu i-a dat marti seara o replica co-presedintelui USL, Victor Ponta, care declarase ca seful cabinetului este "subjugat unor interese economice straine".

"In general nu admit din partea nimanui o exprimare de acest gen. Premierul Ungureanu apara in primul rand interesele nationale si doar nationale. A arunca cineva un dubiu dovedeste ca dl. presedinte Ponta, de a carui generatie sunt fizic si emotional apropiat, o lipsa de repsonsabilitate a propriilor cuvinte, iar pentru un politician in formare - pentru ca ii doresc domnului Ponta sa urce in toate demnitatile publice - e vorba si de ipocrizie...", a afirmat premierul.

"Eu sper ca toti cei care il sfatuiesc, dl. Teodorescu spre exemplu, in inteligenta caruia am incredere, sper ca va reusi sa se apropie la timp de domnul Ponta, inainte ca acesta sa spuna astfel de lucruri", i-a raspuns MRU lui Victor Ponta.

"Domnul presedinte Ponta are norocul de a avea in preajma sa doi prim-ministri, domnul Adrian Nastase, domnul Calin Popescu Tariceanu. Nu costa nimic. Inapoi la scoala, inapoi la scoala, ca sa nu mai facem greseli. Pentru ca nu e bine ca oameni tineri, sa nu mai amestece holocaust, nu ma refer la domnul Ponta, din ignoranta pot sa iasa monstri. Am toata increderea ca poate sa creasca rectiliniu. Rationamente, inainte de concluzii. Foarte bine, ii astept sa aduca o motiune, va fi pentru prima data cand cineva vine cu o motiune in parlament pentru ca cineva a respectat legea. Ei mai au timp sa se gandeasca. Rezultatul motiunii poate fi pozitiv sau negativ. Cade sau ramane. E o problema intelectuala pentru cine o pune. Nu stiu daca e o problema parlamentara. Tin sa-i spun domnului Ponta, pentru ca vreau sa ma tina bine minte. Domnul profesor Azamfirei, de la UMF Tg. Mures a scris ministrului Baba o scrisoare. Motiunea cui se adreseaza? Este si impotriva cadrelor didactice de la UMF?", a mai declarat Mihai Razvan Ungureanu.

Foto: Intact Images

Harta plecarilor din PDL: Primari sau presedinti de consilii din 7 judete au migrat la USL... Elena Udrea gafeaza: Vom semna PROTOCOLURI"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x