Antena Căutare

MRU vrea o alianta cu un PNL, dar fara Antonescu, Fenechiu si "alti aidoma"

Mihai Razvan Ungureanu, co-presedintele ARD, a declarat ca formatiunea ar fi dispusa sa incheie o alianta cu PNL, insa fara Crin Antonescu, Fenechiu si "altii aidoma".

Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca obiectivul ARD este de a atinge 30% pentru a forma aliante pentru guvernare.

"Obiectivul nostru este ca ARD sa ajunga la 30 de procente, capabila fiind in acel moment sa deschida negocieri pentru formarea unei coalitii de guvernare si pentru sustinerea unui guvern altul decat cel de azi", a afirmat Mihai Razvan Ungureanu, miercuri, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, citat de Mediafax.

Ungureanu a raspuns a precizat ca, in acest moment, singurul partid la care se gandeste pentru o alianta este PNL, dar nu cu actuala conducere.

"Ma gandesc foarte serios la felul in care am putea inchega o cooperare politica cu Partidul National Liberal. Mai departe, fantezia mea in momentul acesta nu merge", a spus Ungureanu.

"PNL ar trebui sa fie legitim interesat de a-si ocupa locul in jumatatea de centru dreapta a spectrului politic romanesc", insa nu exste posibil "avand in frunte actuala compozitie in care intra presedintele Antonescu, domnul Fenechiu si altii aidoma".

FOTO: Intact Images

Ministrii de interne din UE se reunesc pentru a examina problema aderarii Romaniei la Schengen... Comisia Europeana a notificat oficial Guvernul privind intrarea in procedura de presuspendare a trei programe operationa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x