Antena Căutare

Nastase confirma: Am baut cu Basescu nenumarate sticle de whisky

Adrian Nastase povesteste cum, pe vremurile cand era vecin cu Traian Basescu, a baut, impreuna cu actualul presedinte, "nenumarate sticle de whisky", conform ziarului Ring. Acesta a mai vorbit despre dosarele "Tamara", "Zambacian & Co", dar si despre pozitia lui Marian Vanghelie in randul membrilor PSD.

"Mie nu-mi place sa comentez pe chestiuni personale. Pot sa va spun ca si eu am baut cu Traian Basescu nenumarate sticle de whisky pe vremea cand eram vecini. Nu stiu daca mai bea, daca nu mai bea, cat bea, sunt problemele lui. Acum, esential este daca un anumit regim de viata afecteaza deciziile pe care le ia sau poate sa-i afecteze sanatatea, inteleg ca nu"


Si Marian Vanghelie il ataca cu ceva timp in urma pe seful statului spunand ca bea foarte mult.

"Unii dintre cei care vorbesc de vanghelizare beau cate doua sticle de whisky pe zi. Este vorba de presedintele Traian Basescu, stim cu totii ca bea foarte mult",a spus aceasta.

Despre patima presedintelui vorbea si Mircea Dinescu.

"E putin ridicola toata aceasta poveste, o barfa ajunsa la nivel diplomatic. Pe de alta parte, mare chestie a spus, ca Basescu bea. Basescu insusi in campania electorala a explicat cum se bea whisky. Nu e pentru nimeni un secret ca Basescu bea. Din fericire pentru el, bea si nu prea cade in patru labe", a spus Dinescu.

Dosarul "Mita in Vama": Nasul lui Blejnar, audiat la DNA... Mita si trafic de influenta: Europarlamentarul Adrian Severin, audiat la DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x