Antena Căutare

Nastase: "Daca PSD si Alianta PNL-PC fac majoritate in 2012, ne putem gandi la suspendarea lui Basescu"

Liderul PSD Adrian Nastase sustine ca in eventualitatea in care Alianta PNL-PC, alaturi de social-democrati, obtine majoritatea parlamentara la viitoarele alegeri si ajung la guvernare, atunci se pot "gandi" la suspendarea presedintelui Basescu.







"Dar dupa ce l-am auzit pe Lazaroiu spunand ca si intr-o astfel de situatie, Traian Basescu stabileste cine din partid sa fie candidat, deci nu partidul sau alianta vor decide cine sa fie candidatul de prim-ministru si pune Basescu pe prietenul lui din partid. Asa ca va trebui sa clarificam si chestia asta. Noi facem proiectul asta de revizuire, ca sa inteleaga Traian Basescu ce scrie in Constitutie"



„(...) eu nu cred ca Traian Basescu poate sa colaboreze cu cineva. Nu cred ca el este in stare sa inteleaga ce inseamna coabitare, nu cred ca acest cuvant l-a folosit vreodata sau i-a inteles vreodata sensul"

Antena3.ro
Traian Basescu: "Trebuie respectata hotararea ICCJ legata de oprirea recalcularii pensiilor militare"... Traian Basescu: "Decizia ICCJ trebuie respectata, deci se suspenda recalcularea pensiilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x