Antena Căutare

Nastase: “Remanierea poarta amprenta unei reglari de conturi intre Traian Basescu si unii lideri PDL”

Presedintele Consiliului National al PSD scrie, intr-o postare pe blog, ca remanierea guvernului este o reglare de conturi intre intre unii lideri ai PDL pe care ii numeste "mauri" si presedintele Traian Basescu

Mergand pe aceasta idee, Nastase ironizeaza remanierea facand trimitere la serialul "Sclava Isaura". El spune ca de aceasta data stapanul este cel care isi omoara sclavii.

Adrian Nastase aminteste ca a mai scris despre "greii PDL" numiti de el "mauri". Acestia sunt cei care au prestat "cu varf si indesat" in campania electorala pentru presedintie a lui Traian Basescu cand a fost salvat de "sacrificiile" si "investitiile" politice ale acestora.

"Nu stiu daca mai tineti minte, dar anul trecut au fost doua elemente care au dus la victoria lui Basescu. Nu a fost vorba nici de discurs, nici de flerul politic si nici de talentul lui Basescu. A fost vorba de mobilizarea mecanismului de vot (condus de "maurii" BVB) si de un jacuzzi - devenit celebru. Cei care l-au ajutat pe Basescu sa "castige" alegerile probabil ca-si vor fi amintit in aceasta noapte de soarta lui Petre Roman...", scrie Nastase, potrivit realitatea.net.

"Din pacate, asa cum banuiam, remanierea aceasta nu ofera oxigen si vigoare unui guvern obosit ci poarta amprenta unei reglari de conturi in interiorul PDL si intre Traian Basescu si unii lideri PDL. Nu prea conteaza cine va castiga sau daca Basescu va refuza unele dintre candidaturile anuntate. Este clar ca Emil Boc a facut toate concesiile posibile si in directia presedintelui dar si in relatia cu grupurile parlamentare, rezultatul fiind politizarea si mai accentuata a executivului dar si scaderea nivelului de autoritate si de competenta", a mai noteaza Adrian Nastase.

Acesta apreciaza ca fisurile din partid se vor transforma in "falii si in fracturi". Acest lucru se vede din comentariile lui Radu Berceanu iar de acum inainte gastile din PDL se vor manifesta si mai puternic mai spune Nastase care nu crede ca in PDL exista grupurile de "reformatori" si de "conservatori".

In final, fostul premier ironizeaza tema remanierii, comparand-o cu telenovela "Sclava Isaura", unde stapanul casei isi omoara toti sclavii. "Erau acolo, pe fundalul actiunii spectaculoase (in care o codana se juca cu stapanul casei), mai multi negri care munceau din greu pe plantatie. Acei negri erau cei care aduceau bani in casa si pe munca lor se cladise edificiul stapanului. Acum, stapanul casei isi omoara sclavii. Ce va face, in sezonul viitor, Isaura?", incheie Nastase.

Sursa: jurnalul.ro

Băsescu, la depunerea jurămintelor: Numai prin austeritate şi solidaritate putem ieşi din criză... Videanu: "Guvernul are deficit de incredere si credibilitate"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x