Antena Căutare

Nastase si Iliescu, pro-Geoana: "Ramane la Senat"

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, la Palatul Parlamentului, ca demersurile privind inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, cel mai probabil, nu vor continua.

"Tinand seama de ceea ce s-a intamplat ieri in Senat, nu cred ca este cazul sa continuam cu aceste demersuri, pentru ca nu ne-ar aduce niciun fel de castig. Lucrurile raman in acest fel si vom vedea care vor fi concluziile pe care le vom trage cu totii in ceea ce priveste conducerea Senatului. Dar, in orice caz, este clar ca ceea ce incearca Mircea Geoana, spre deosebire de Roberta Anastase, care si azi a organizat lucrurile in favoarea partidului (n.r. PDL), Mircea Geoana a incercat in permanenta un joc undeva intre scaune"


Si presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca Mircea Geoana nu va fi exclus din formatiune: "Sper ca lucrurile sa se incheie onorabil"

In cadrul unei interventii telefonice la Antena 3, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca PSD nu va merge mai departe cu demersurile de excludere din partid a lui Mircea Geaona.

"Eu sper ca lucrurile sa se incheie intr-un mod onorabil pentru ambele parti. Domnul Geoana sa isi ia un angajment ferm ca se integreaza in regulile statuare ale partidului si ca nu mai face declaratii pe langa partid", a declarat Ion Iliescu.

Surse: Geoana ar putea infiinta un partid daca e exclus din PSD... Victor Ponta a solicitat excluderea lui Mircea Geoana din PSD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x