Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Nastase si Iliescu, pro-Geoana: "Ramane la Senat"

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, la Palatul Parlamentului, ca demersurile privind inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, cel mai probabil, nu vor continua.

"Tinand seama de ceea ce s-a intamplat ieri in Senat, nu cred ca este cazul sa continuam cu aceste demersuri, pentru ca nu ne-ar aduce niciun fel de castig. Lucrurile raman in acest fel si vom vedea care vor fi concluziile pe care le vom trage cu totii in ceea ce priveste conducerea Senatului. Dar, in orice caz, este clar ca ceea ce incearca Mircea Geoana, spre deosebire de Roberta Anastase, care si azi a organizat lucrurile in favoarea partidului (n.r. PDL), Mircea Geoana a incercat in permanenta un joc undeva intre scaune"


Si presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca Mircea Geoana nu va fi exclus din formatiune: "Sper ca lucrurile sa se incheie onorabil"

In cadrul unei interventii telefonice la Antena 3, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca PSD nu va merge mai departe cu demersurile de excludere din partid a lui Mircea Geaona.

"Eu sper ca lucrurile sa se incheie intr-un mod onorabil pentru ambele parti. Domnul Geoana sa isi ia un angajment ferm ca se integreaza in regulile statuare ale partidului si ca nu mai face declaratii pe langa partid", a declarat Ion Iliescu.

Recomandari