Antena Căutare

Nasul Basescu stie? Ginerele Falca si tata-socru Seculici se cearta pe lista PDL pentru parlamentare

Desemnarea candidatilor pentru alegerile parlamentare a generat o disputa in PDL Arad, unde liderul judetean, Gheorghe Seculici, a prezentat o lista de candidati pe care primarul si ginerele sau Gheorghe Falca nu o recunoaste, afirmand ca lista este inca in discutii.

Gheorghe Seculici a declarat, marti, ca lista de candidati pentru alegerile parlamentare a fost aprobata de Biroul Permanent Judetean (PBJ) si trimisa organizatiei centrale a partidului pentru a fi avizata, informeaza Mediafax. In aceasta lista, Seculici apare drept candidat la Senat in Colegiul 1 Arad, iar la Senat vor mai candida Traian Igas (Colegiul Sud) si Gheorghe Feies (Colegiul Nord), acesta din urma fiind primar al orasului Sebis. La Camera Deputatilor candidatii anuntati de Seculici sunt: Lucian Rivis Tipei (actual deputat) - Colegiul 1; Claudia Boghicevici (actual deputat) - Colegiul 2; candidat nestabilit ARD - Colegiul 3; candidat nestabilit ARD - Colegiul 4; Eusebiu Pistru (vicepresedinte CJ Arad) - Colegiul 5; Marius Gondor (actual deputat) - Colegiul 6 si Iustin Cionca (actual deputat) - Colegiul 7.

Liderul filialei municipale Arad a PDL, primarul Gheorghe Falca, sustine insa ca Gheorghe Seculici "nu are cum sa detina deocamdata lista de candidati pentru ca inca este in discutie la organizatia municipala". Falca a spus ca Biroul Permanent Municipal (BPM) al PDL Arad se va intruni marti seara pentru a stabili care sunt cei trei candidati la Camera Deputatilor si numele candidatului la Senat.

Falca nu a dat un raspuns privind candidatura sa la Senat, afirmand ca va anunta public daca se afla printre candidati abia dupa sedinta BPM. Dar Seculici afirma ca "Falca trebuie sa-si incheie mandatul primit de la aradeni". De asemenea, surse din interiorul partidului, citate de Mediafax, au afirmat ca la sedinta BPJ au existat dispute intre Falca si Seculici pe tema candidaturilor, iar dupa trei ore in care nu s-a ajuns la niciun compromis privind numele finale ale candidatilor la alegerile parlamentare, mai multi membri ai Biroului au parasit sala, astfel ca s-a pierdut cvorumul, iar o decizie nu a mai putut fi luata.

Primarul Aradului , Gheorghe Falca, este casatorit cu fiica lui Seculici, Ela, iar nasul lor de casatorie este presedintele Traian Basescu. Falca se afla la al treilea mandat consecutiv de primar si nu a mai fost parlamentar pana in prezent.

Nici Seculici nu a mai fost parlamentar, in carierea sa politica detinand, printre altele, presedintia Consiliului Judetean Arad, iar in prima jumatate a anului 2005 a fost vicepremier in Guvernul Tariceanu.

Motiunea "Brambureala din educatie duce la plagiat si esec scolar", initiata de PDL, a fost respinsa... Afla care sunt cei mai tacuti politicieni din Parlamentul Romaniei! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x