Antena Căutare

Nici femeile din PDL nu sustin micsorarea concediului maternal!

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, astazi, ca nu sustine propunerea de reducere a perioadei concediului de crestere a copilului, precizand ca si in BPN al partidului au fost reprezentanti ai PDL care au avut acest punct de vedere.

Sulfina Barbu a precizat ca punctul de vedere al UDMR pe aceasta tema coincide cu punctul sau de vedere.

"Nu sustin propunerea de reducere a sprijinului acordat de stat pentru cresterea copilului, punctul de vedere al UDMR il vad pe aceeasi linie cu punctul meu de vedere", a spus Sulfina Barbu, aratand ca ministrul Muncii, Ioan Botis, urmeaza sa discute despre acest subiect cu grupurile parlamentare ale PDL si cu organizatia de femei a partidului.

Barbu, care este presedintele Organizatiei de Femei a partidului, a precizat ca la sedinta BPN al PDL de luni a avut loc "o prima discutie in care ministrul Botis nu a fost mandatat sa faca niciun fel de reduceri, ci BPN l-a mandatat pe acesta sa vina sa discute cu grupurile parlamentare si cu reprezentantele organizatiei de femei", pentru a vedea care sunt solutiile.

"Personal, consider ca o astfel de politica publica de sustinere a familiilor sa aiba copii trebuie gandita pe termen mediu si lung. Personal, consider ca trebuie masuri active de sustinere a familiilor care isi asuma sa aiba copii in Romania. Nu putem gandi contabiliceste astazi, fara a vedea efectele pe urmatorii ani", a spus Sulfina Barbu.

Ea a precizat ca la BPN al PDL "au fost pareri" contrare propunerii facute de ministrul Ioan Botis. "Cei care au copii stiu cum se cresc acestia", a adaugat Sulfina Barbu.

Sursa: Jurnalul National

Guvernul ia in calcul 3 variante pentru modificarea Legii mamelor. Vezi propunerile!... Botis, convocat sa dea explicatii privind reducerea concediului maternal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x