Antena Căutare

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei: Panselutele noastre sunt de 5 ori mai scumpe ca la Paris

Nicusor Dan, candidatul independent la Primaria Capitalei si cel care a pornit acum cativa ani "Asociatia Salvati Bucurestiul" a inceput deja atacurile la adresa celor care conduc Bucurestiul.

Fostul olimpic international de matematica a criticat mare parte din proiectele muncipalitatii sambata seara la o emisiune de televiziune. De altfel, acesta chiar a reusit sa blocheze in trecut unele proiecte absurde ale edililor Capitalei.

"Bugetul Bucurestiului este relativ bogat, aproape 30-40% din bugetul marilor capitale. Primaria arunca cu bani, se platesc pe panselute, se platesc de 5 ori mai multe ca la Paris. Se comporta ca un contabil si nu are o viziune de dezvoltare care sa creeze locuri de munca si de dezvoltare, sa faca o metropola interesanta pentru regiune. [...] Sunt doua proiecte care spun acelasi lucru: un pasaj subteran la Charles de Gaule si unul la Aviatorilor. Problema este de cost. E vorba de 20 de milioane de euro. [...] Pe ministerul culturii functia il cam incurca", a spus acesta.

In ceea ce priveste sansele sale la Primaria Capitalei acesta spune ca foarte multi oameni s-au mobilizat in sens civic pentru a-l sustine.

"Daca eu voi reusi sa creeam acest bulgare de zapada vom castiga. Daca nu, altadata. Suntem vreo 400 oameni acum, sunt si alti oameni care gratuit creeaza clipuri, materiale promotionale. Au inceput sa vina si oameni de afaceri. Toti oamenii care lucreaza sunt voluntari", a spus independentul.

Nicusor Dan a castigat in ultimii ani 23 de procese impotriva primariei Bucurestiului, a studiat in Franta si a fondat in Bucuresti Scoala Normala Superioara.

Foto: Intact Images

Smecheria votului multiplu: Din 20 000 de cazuri un singur condamnat... Paleologu: Cel mai probabil voi candida la Primaria Sectorului 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x