Antena Căutare

Norica Nicolai: Scandalul Severin e comandat. Si alti eurodeputati vor fi acuzati de luare de mita

Scandalul de mita in care este implicat europarlamentarul Adrian Severin va lua amploare zilele urmatoare. Norica Nicolai a dezvaluit in emisiunea Vorbe Grele ca si alti eurodeputati vor fi acuzati ca au luat bani de la grupurile de lobby pentru a le sustine amendamentele in forul european.

Europarlamentarul Norica Nicolai sustine ca scandalul din Parlamentul European, in care este implicat si Adrian Severin, pare sa fie comandat si este departe de a se fi incheiat.

Adrian Severin ar fi trebuit sa-si dea demisia de onoare, sustine Nicolai, care a mai adaugat ca europarlamentarul Joseph Strasser, unul dintre cei care ar fi acceptat sa sustina interesele unui grup de lobby-isti pentru bani, nu si-a dat inca demisia.

Publicatia britanica The Sunday Times a dezvaluit, in urma cu aproape o saptamina, ca trei europarlamentari intre care si romanul Adrian Severin, ar fi acceptat sa propuna amendamentele cerute de un grup de lobby-isti in legislativul european, in schimbul unor sume de bani.

Sursa: Antena3

Marko Bela, coordonator al unui grup de lucru pentru romi... WikiLeaks: Discutii Basescu-Taubman despre achizitionarea avioanelor F16...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x