Noul ministru al Transporturilor: Vă promit că vom da în trafic toate tronsoanele de autostradă finalizate. Fostul ministru: Statul pe şantier a dat roade

Noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, marţi, la preluarea mandatului, că va promite doar că va da în folosinţă acele tronsoane de autostradă finalizate. La plecarea din minister, fostul ministru, Răzvan Cuc, a spus că, în timpul mandatului său, ritmul de lucru a fost accelerat, iar ”statul pe şantiere a dat roade”.

Luni, miniştrii Cabinetului Orban au depus jurământul în faţa lui Klaus Iohannis, după ce preşedintele a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban. Marţi, miniştrii din noul cabinet şi-au preluat portofoliile.

Lucian Bode a afirmat, la preluarea mandatului, că va promite doar acei kilometri de autostradă care au fost finalizaţi.

"Nu o să mă vedeţi făcând afirmaţii cum a făcut doamna Plumb, să spui la începutul anului 2019 că vei da în trafic 180 de km de autostradă şi tu să ai şantiere deschise pe 118 km de autostradă. Nu o să spun nici ce a spus domnul Cuc sau domnul Şova, că eu nu promit niciun kilometru de autostradă. Eu promit că vom da în trafic toate tronsoanele de autostradă finalizate şi recepţionate”, a spus Bode.

De cealaltă parte, fostul ministru Cuc a spus, la plecare, că ritmul de lucru a crescut în timpul mandatului său, iar vizitele pe şantiere au reprezentat o strategie bună.

”Faptul că am mers pe şantiere s-a văzut în ritmul de lucru şi s-a văzut în accelerarea proiectelor. Deci statul pe şantiere a dat roade. (...) Eu mi-am asumat, am vorbit de kilometri de autostradă care vor fi daţi în trafic. Există noţiunea a da în trafic, adică să mergem, şi altceva este să-i finalizezi", a declarat Cuc.

Sursa : news.ro

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri