Antena Căutare

Lovitură catastrofală pentru Liviu Dragnea! A primit o veste teribilă în spatele gratiilor: „Da, apare numele lui”

Liviu Dragnea a mai primit o veste devastatoare la câteva săptămâni distanță de la reținerea sa într-un dosar de trafic de influență. Fostul lider PSD a aflat informația din spatele gratiilor.

Liviu Dragnea a mai primit o veste devastatoare la câteva săptămâni distanță de la reținerea sa într-un dosar de trafic de influență. Fostul lider PSD a aflat informația din spatele gratiilor.

Tribunalul București a stabilit, pentru marți, primul termen în Dosarul Belina în care Sevil Shhaideh este acuzată de abuz în serviciu, alături de mai multe persoane. În dosar apare și numele lui Liviu Dragnea.

Dosarul trimis în judecată în iunie 2018 vizează modul în care Insula Belina și Brațul Pavel au fost trecute din Administratea Apelor Române către CJ Teleorman și, ulterior, concesionate către Tel Drum.

Adrian Ionuț Gâdea, fost președinte al Consiliului Județean l Consiliului Județean Teleorman, și alți doi inculpați din Dosarul Belina vor fi audiați de judecători la termenul din 10 septembrie. Tribunalul București a început astăzi primele proceduri din acest caz. La începutul ședinței, magistratul Bogdan Alexandru Dări le-a citit celor judecați în acest caz drepturile și i-a întrebat care este poziția procesuală. În cazul în care inculpații recunosc acuzațiile, aceștia pot beneficia de reducerea cu o treime a sentinței, în cadrul unei proceduri simplificate de judecată.

Oficiali NATO şi din Uniunea Europeană, înalţi oficiali români şi străini, prezenţi la conferinţa internaţională ”Black ... Eugen Teodorovici: "Sunt bani pentru ce ne-am angajat ca avem de facut"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x