Antena Căutare

Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine: 6 milioane de lei, pentru cazarea senatorilor in hoteluri de lux

Senatul plateste 6.086.707,2 milioane de lei pentru serviciile de cazare hoteliera pentru senatori, conform unor anunturi de atribuire publicate, vineri, pe site-ul e-licitatie.ro.

Potrivit unuia dintre anunturi, Senatul a achizitionat servicii de cazare hoteliera pentru membrii sai senatori in valoare de 1.480.550,4 lei.

Contractul a fost atribuit firmei "Societatea companiilor hoteliere Grand SRL" din Calea 13 septembrie nr. 90, prin negociere, criteriul de selectie fiind pretul cel mai scazut. Valoarea finala a tranzactiei este sub valoarea estimata initial, de 1.511.395,20 de lei. Durata contractului, atribuit la 15 martie, este de 10 luni, acesta neputand fi subcontractat.

Senatul a incheiat de asemenea un contract cu firma SC Bucuresti Turism SA de pe Calea Victoriei nr. 63-81, avand ca obiect servicii de cazare hoteliera a senatorilor in Capitala.

Contractul are o valoare de 4.606.156,8 lei si a fost incheiat prin negociere, criteriul de atribuire fiind de asemenea pretul cel mai scazut. Data atriburii contractului este 1 martie, iar numarul de luni mentionat este de 10.
Valoarea estimata initial a contractului a fost de 4.702.118, 40 de lei.

Conform Statutului deputatilor si senatorilor, parlamentarilor care nu au domiciliul in municipiul Bucuresti li se asigura pe durata mandatului cazare gratuita sau, la alegere, in cazul in care nu beneficiaza de cazare gratuita, li se acorda, pe noapte, pe baza de declaratie pe propria raspundere data in conditiile legii, 70% din tariful minim practicat de unitatile hoteliere si care este achitat unui deputat sau senator.

Sebastian Lazaroiu: Termenul de gratie pentru Guvern este sfarsitul acestui an... Aurelian Pavelescu, noul presedinte al PNTCD. Pana in septembrie, Congres de unificare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x