Antena Căutare

OFICIAL: Andrian Nastase a vrut sa se sinucida - A avut 3 rani, toate superficiale

Institutul de Medicina Legala (IML) a finalizat raportul privind tentativa de suicid a fostului premier Adrian Nastase si l-a trimis procurorului de caz, pentru a fi analizat in ansamblul intregului probatoriu. Conform raportului, Nastase a prezentat trei rani, toate superficiale, iar sangele de pe camasa si maioul acestuia, retinute de procurori dupa internarea la Spitalul de Urgenta Floreasca, apartin fostului premier.

Specialistii in medicina legala au mai constatat ca Adrian Nastase a avut nevoie de 15 zile de ingrijiri medicale, inainte de tranferul la Penitenciarul Rahova, confirmand tentativa de suicid a acestuia.

Pe de alta parte, Adrian Nastase a fost audiat, luni, la Penitenciarul Rahova in legatura cu tentativa sa de sinucidere din seara de 20 iunie, cand politistii au venit la domiciliul sau pentru a pune in executare mandatul de incarcerare.

"In continuarea cercetarilor efectuate in cauza privind incidentul petrecut, in seara zilei de 20 iunie 2012, referitor la tentativa de suicid a lui Nastase Adrian, precizam ca, in cursul zilei de luni, 16 iulie, procurorul s-a deplasat la locul de detinere, in vederea audierii acestuia. Incepand cu ora 10.00 s-a procedat la audierea de catre procuror a numitului Nastase Adrian, care a fost de acord sa declare aspecte legate de imprejurarile in care a avut loc tentativa sa de suicid", a precizat Biroul de informare publica si relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

In 20 iunie, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de catre Inalta Curte de casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", in care este acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

Presedintele interimar Crin Antonescu l-a parafrazat pe Kennedy la mitingul USL: "Ich bin ein berliner"... UPDATE! DNA: Ancheta extinsa in dosarul de coruptie al lui Adrian Severin. Prejudiciul depaseste 430.000 €!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x