Antena Căutare

Oficial! Viorica Dăncilă, desemnată candidat PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

Viorica Dăncilă a fost aleasă drept candidat PSD pentru alegerile prezidențiale ce vor avea loc în luna noiembrie a acestui an în România. 

Viorica Dăncilă a fost aleasă drept candidat PSD pentru alegerile prezidențiale ce vor avea loc în luna noiembrie a acestui an în România.

Viorica Dăncilă, prim-ministru şi preşedinte al Partidului Social Democrat, a fost desemnată, sâmbătă, candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale.

Decizia a fost luată în cadrul Congresului extraordinar al Partidului Social Democrat.

Cei prezenţi au votat în unanimitate pentru pentru desemnarea Vioricăi Dăncilă, votul fiind exprimat prin ridicarea mâini.

Când au loc alegeri prezidențiale 2019

În data de 10 noiembrie 2019 au loc alegeri prezidențiale în România. Vezi lista completă a candidaților susținuți de partidele politice, dar și a candidaților independenți

Primul tur al alegerilor prezidențiale 2019 are loc în data de 10 noiembrie. În cazul în care niciunul dintre candidați nu întrunește 50% + 1 din voturi în primul tur al alegerilor prezidențiale 2019, un al doilea tur de scrutin va avea loc în data de 24 noiembrie 2019.

Gigel Ştirbu: Ce nu i-a reuşit lui Liviu Dragnea acum doi ani jumătate, să o numească pe Dana Gîrbovan în fruntea Minist... Camera Deputaţilor urmează să se întrunească astăzi în sesiune extraordinară, la cererea opoziţiei, având ca obiective a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x