Antena Căutare

Olguta Vasilescu, despre Boc si Basescu: "Prosti, prosti, dar insista!"

Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu face spectacol politic pe pagina sa de Facebook in cele cinci zile de cand au inceput protestele in Romania. Vasilescu este fana lui Radu Mazare si ii ataca dur pe cei de la Putere pentru confuziile administrative din ultima vreme.

"Eu sunt fan Mazare. Am mai spus. A dat autorizatie de miting o luna, a dat ceaiuri la manifestanti si i-a promis o mama de bataie prefectului daca nu-i lasa corturile unde se dau ceaiuri si mai ameninta cu amenzi. In plus, i-a avertizat pe jandarmii din Constanta ca daca se ating de protestatari, iese si el sa se bata cu ei. Si le promite el ca toti cei care au batut manifestanti, vor raspunde cand USL vine la guvernare. Cum sa nu-l iubesti?", scrie Vasilescu pe pagina de Facebook.

Cat priveste declaratia halucinanta a premierului Boc, de luni seara ("Eu si presedintele am avut informatii gresite cu privire la Legea Sanatatii"), pesedista a atacat dur.

"Prosti, prosti, da' insista..." Boc ne spune ca nici el, nici Basescu nu au fost corect informati "cu privire la unele aspecte din legea sanatatii". Pai inainte s-o semneze si s-o sustina, N-AU CITIT-O? S-au bazat doar pe ce le-au spus altii? Si cand ii explicam noi la TV ca murim in strada daca nu avem bani multi, de ce tot iesea Basescu sa ne contrazica? Huooo! Numai pentru asta si ar trebui sa plecati...", a accentuat Olguta Vasilescu.

Senatorul PSD este la curent atat cu amenintarile politistilor care au spus ca vor iesi in strada, cat si cu primirea de care a avut parte marti seara penelistul Ludovic Orban, in Piata Universitatii.

" IES IAR POLITISTII... POATE SCOT SI JAVRA AFARA, DE DATA ASTA...[...]Televiziunile basiste sunt in extraz ca Orban a fost huiduit in piata. Pai, prietene, de cand tot explic eu pe aici ca sunt acolo niste baieti bine dresati care au singura obligatie sa urle ca toti sunt la fel, adica PDL nu trebuie schimbat, ca tot aia e si cu ceilalti? Dupa faza cu ultrasii, au bagat tipii anti-sistem... Pe mine nu m-a huiduit nimeni la Craiova, ca era in prima zi si n-au avut timp de strategii...", a mai spus senatorul.

Foto: Intact Images

Victor Ponta: Nu am primit nici un raspuns, ci numai justificari... UPDATE! Sorin Oprescu nu a aprobat decat partial mitingul USL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x