Antena Căutare

Oltean: PDL pregateste un protocol cu Partida Romilor si va continua colaborarea cu UDMR

Secretarul General al PDL, Ioan Oltean, a declarat sambata ca partidul sau pregateste un protocol de colaborare cu Partida Romilor pentru alegerile din 2012. In acelasi timp, Oltean, a adaugat ca isi doreste continuarea colaborarii cu UDMR pana in 2016.

Declaratiile au fost facute la Consiliul de Coordonare Judetean al Organizatiilor de Femei a PDL Bistrita Nasaud, unde au fost invitate si reprezentante ale UDMR si Partidei Romilor.

"Suntem in pregatirea unui protocol cu Partida Romilor. Discutiile cu presedintele Nicolae Paun sunt avansate si in curand vom incheia acest protocol de colaborare si de sustinere reciproca in perioada care urmeaza", a declarat Oltean.

Cat despre UDMR, Ioan Oltean si-a exprimat dorinta ca actuala colaborare dintre Uniune si PDL sa continue si in perioada 2012 - 2016.

"Aproape de trei ani, UDMR este un partener loial de guvernare al PDL si impreuna incercam sa construim o reforma in aceasta tara si ne gandim ca acest parteneriat sa continue pentru 2012 - 2016", a adaugat Oltean.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Verestoy Attila, unul dintre cei mai bogati parlamentari din Romania... Gheorghe Flutur: In PDL sunt "uscaturi", dar Ponta e "avocatul urmasilor matusii Tamara"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x