Antena Căutare

Omar Hayssam, audiat la DNA

Omar Hayssam a fost adus, in aceasta dimineata, la sediul DNA. Este audiat de procurorii anticoruptie in dosarul privind privatizarea fostei Intreprinderi de Piese Radio si Semiconductori (IPRS) Baneasa, acuzat de fals in acte.

Omar Hayssam a fost adus la Penitenciarul Rahova pentru a fi audiat de catre procurorii DNA in dosarul Intreprinderi de Piese Radio si Semiconductori (IPRS) Baneasa, pentru ca a depus mai multe inscrisuri false referitoare la statutul economic a firmei reprezentate de sirian.

Sirianul a fost adus in Romania pe 19 iulie. Barbatul este incarcerat la Penitenciarul Rahova.Hayssam, fiind condamnat definitiv, in trei dosare, la 20 de ani, 16 ani si 3 ani pentru: rapirea celor doi jurnalisti, inselaciune in cazul „Volvo” si fraude in cazul „Foresta Nehoiu”.

In plus, detinutul este judecat si in alte doua dosare, pentru fuga din tara si pentru delapidare. Pentru toate cele cinci dosare, anchetele au fost facute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Omar Hayssam se afla, de marti, in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova si este cazat intr-o camera cu „profil carantinare-observare”, a anuntat Administratia Nationala a Penitenciarelor. (ANP)

Pana acum, sirianul nu a fost vizitat de nicio ruda apropiata, dar este posibil ca sotia sa, Adela Omar, sa il vada astazi.

Nastase a scapat de inca o pedeapsa. S-a ales cu amenda... Radu Campeanu, internat de urgenta la spital! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x