Antena Căutare

Operatiunea "Ciocu’ mic" in partidele mari

Razboiul de gherila PDL-PDL, alimentat aproape zilnic cu materie inflamabila de toti oamenii presedintelui Basescu, nu isi gaseste sfarsit nici chiar in conditiile in care criza economica si inerentele efecte negative asupra imaginii au dus partidul catre pragul de 10%. Elena Udrea, pe post de dirijor al corului anti-Boc-Blaga-Videanu-Berceanu, cere fermitate si sanctiuni impotriva "disidentilor" si o noua conducere pentru PDL, care sa nu ii mai aiba in componenta pe actualii ministri. Tabara adversa reactioneaza prin gura lui Adriean Videanu: "Ei, da!". Pedelistii, si de o parte, si de cealalta, cer sa se faca "ciocu' mic", adica sa se interzica criticarea Guvernului si a colegilor in public.

Si pe liderii PSD i-a lovit, din senin, din nou, cheful de razboi, intr-o deja traditie a fiecarui nou presedinte care tine neaparat sa ii ia "gatul" celui care a ocupat scaunul inaintea sa. Lui Victor Ponta i s-a nazarit ca nu-l mai vrea pe Geoana in partid, pentru ca acesta sustine alianta cu PNL si o intrare la guvernare alaturi de Crin Antonescu.

"Poti sa ramai daca accepti ca nu poti sa fii intotdeauna numai numarul 1", a spus Victor Ponta.

Deci, numai Ponta are voie sa fie numarul 1, Geoana, care este numarul 2 in stat, trebuie sa stea in umbra lui. Si acum, prin decizia de ieri, sa taca timp de sase luni. Si sa nu mai semneze si gireze, prin functia sa de la Senat, vreo noua cerere de suspendare a lui Traian Basescu din functie, caci, in mod ciudat, Mircea Geoana a devenit o amenintare pentru Victor Ponta dupa ce la biroul sau de la Senat a fost depusa o propunere de analiza a oportunitatii unei noi suspendari a presedintelui.

Tot articolul, in Jurnalul National

Tokes ii catalogheaza pe membrii UDMR drept "sclavi"... Elena Udrea vrea sa puna mana pe publicitatea din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x