Antena Căutare

Opt lideri ai PDL au zburat cu un taxi-avion de lux. Ora de zbor costa minimum 3.000 de euro

Opt lideri ai PDL, printre care Emil Boc, Elena Udrea si Roberta Anastase, au calatorit saptamana trecuta cu un taxi-avion de lux, pentru a ajunge la Marsilia, acolo unde s-a desfasurat Congresul PPE, scrie Puterea.

Pentru aceasta deplasare, echipa de conducere a PDL a inchiriat avionul de lux, a carui ora de zbor pleaca de la 3.000 de euro.

Cursa s-a efectuat cu o aeronava a companiei Alfa Air, care ofera servicii VIP de transport aerian. Avionul este echipat la cele mai inalte standarde de confort, iar clientii fiind serviti, intre altele, cu sampanie.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, nu a putut confirma daca zborul catre Marsilia a fost facut cu aero-taxi. „Nu stiu cu ce am zburat. Habar n-am cum se numeste...", a spus Anastase.

Ziaristul Victor Ciutacu l-a citat pe presedintele Traian Basescu, in ceea ce priveste secretele guvernantilor care ies in final la iveala, jurnalistul facand aluzie la faptul ca PDL a calatorit cu un taxi-avion, a carui ora de zbor costa cel putin 3.000 de euro.

"Ar fi interesant daca ne spun domnii de la PDL din ce bani au platit (zborul - n.r.), ca am inteles ca nu se platesc din fonduri guvernamentale. Doamna Anastase (Roberta Anastase - n.r.) a putut sa ne spuna ca nu s-a platit din fonduri guvernamentale, dar nu a putut sa ne spuna si de unde s-a platit. (...) Probabil credeau ca nu se va afla (...). O sa citez din domnul presedinte Basescu - cand n-or mai fi la guvernare, o sa constatam, ca la toate partidele care nu mai sunt la guvernare, ca sunt datori vanduti ca partid, ca nu si-au platit curentul, chiria etc", a spus jurnalistul Victor Ciutacu, luni, la Antena 3.

Totusi, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a spus ca nu i s-a parut nimic diferit, ca nu-si aduce aminte care erau conditiile de zbor. In acest context, adauga Ciutacu, guvernantii ar trebui sa aiba "ciocul mic" atunci cand vorbesc despre criza economica si masurile pe care trebuie sa le luam si sa le respectam.

"Roberta Anastase e totusi presedintele Camerei Deputatilor si e obisnuita cu un anume standing. Probabil ca pentru doamna Anastase n-a fost ceva deosebit ca a zburat cu un astfel de avion, ca nici conditiile de lux in care isi desfasoara viata de zi cu zi, aferente functiei, nu sunt de neglijat. Dar domnii astia macar daca ar avea ciocul mai mic cu austeritatea", a incheiat Ciutacu.

Sursa: Antena3

Foto: puterea.ro

VIDEO! Vrajitoarele, in vizita la Parlament... Partidele parlamentare, invitate de Basescu la Cotroceni pentru consultari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x