Antena Căutare

Orban: Alegerile locale vor fi, cel mai probabil, pe 14 iunie

Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni, că alegerile locale vor avea loc, cel mai probabil, pe data de 14 iunie, acestea neputând fi organizate în 31 mai sau 7 iunie, atunci când sunt sărbători creştine.

Orban a declarat luni, după ce a plecat de la reuniunea Asociaţiei Comunelor din România, că le-a spus primarilor că alegerile locale ar putea avea loc în 14 iunie.

"Primarii m-au întrebat când estimez că vor fi organizate alegerile locale şi am răspuns că cel mai probabil în data de 14 iunie şi am prezentat argumentele. Pe 31 şi pe 7 fiind sărbători creştine, Rusaliile, ar fi o impietate să organizez alegeri când sunt sărbători creştine, aşa ceva nu se face şi atunci termenul de 24 mai este un termen destul din scurt şi e cu mult înaintea încheierii mandatelor, aşa că cel mai probabil va fi data de 14 iunie”, a afirmat Orban.

Sursa : news.ro

Costel Alexe, la audieri: Deneş a făcut doar rău silviculturii din România. În ultimul an al mandatului său au crescut c... Aviz favorabil în Comisiile de apărare pentru ministrul propus al Apărării Nicolae Ciucă. El nu consideră pensiile milit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x