Antena Căutare

Orban anunţă că PNL va stabili candidaţii pentru primării până la data de 1 martie

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că, până la 1 martie, vor fi stabiliţi candidaţii pentru primării, urmând ca până pe data de 7 martie să fie validate toate propunerile. Orban a precizat că sondajele de opinie vor fi finalizate până pe 20-21 februarie.

“Obiectivul pe care ni l-am stabilit în privinţa desemnării candidaţilor de primari este termenul de 1 martie. Deci avem ca obiectiv stabilirea candidaţilor de primar aproximativ în perioada până la data de 1 martie, urmând ca să validăm în săptămâna 1-7 martie în forurile statutare toţi candidaţii. Ştiţi că pentru candidaţii la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi pentru candidaţii la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ este nevoie de validarea Biroului Politic Naţional, iar pentru candidaţii la funcţiile de primari este nevoie de validarea de către conducerea de la nivel de judeţeană pentru fiecare candidat de primar. În săptămâna 1-7 martie va fi practic stabilirea de organismele statutare a candidaţilor pentru toate funcţiile de primari.Sondajele avem ca obiectiv să fie finalizate până în data de 20-21 februarie”, a declarat Ludovic Orban, luni, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă va lua în calcul alianţe la nivel local, liderul PNL a răspuns: “În calitate de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, obiectivul meu este acela de a susţine candidaţi ai Partidului Naţional Liberal, de a câştiga alegerile în cât mai multe localităţi. Dacă la nivel local vor exista discuţii în baza unor analize, există afinităţi, există posibile alianţe care se pot realiza la nivel local, nu voi fi împotriva acestor alianţe deşi vă repet eu sunt preşedinte al PNL şi eu susţin candidaţii Partidului Naţional Liberal şi aşa este normal şi firesc”.

Orban a mai anunţat că a fost desemnat şeful campaniei pentru alegerile locale şi parlamentare.

“Biroul Exectuvi al Partidului Naţional Liberal m-a votat în calitate de şef al campaniei pentru alegerile locale şi parlamentare de anul acesta urmând ca până săptămâna viitoare să pregătesc propunerea de echipă de campanie şi propunerea de strategie pentru alegerile locale şi parlamentare”, a mai afirmat preşedintele PNL.

Sursa : news.ro

Orban: Conducerea PNL a aprobat în unanimitate componenţa viitorului Cabinet, care rămâne aceeaşi... Firea: Şi domnul Ciolacu şi domnul Grindeanu sunt lideri politici puternici şi care pot contribui împreună la modernizar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x