Antena Căutare

Ludovic Orban, către toți românii, din carantină: „Nu trebuie să vă aprovizionați mai mult decât de obicei! Nu va fi penurie!”

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, duminică seară, în cadrul unei conferințe susținute din carantină, că românii nu trebuie să se aprovizioneze peste necesităţile normale, pentru că nu există riscul apariţiei unei penurii.

Ludovic Orban, către toți românii, din carantină: „Nu trebuie să vă aprovizionați mai mult decât de obicei! Nu va fi penurie!”
Ludovic Orban

„Nu trebuie să vă aprovizionaţi peste necesităţile normale, nu există riscul (...) unei penurii de anumite categorii alimentare", a transmis Orban.

Prim-ministrul a precizat însă că achiziţiile peste nevoile normale îi pot lipsi pe alţi cetăţeni de produsele respective.

Ludovic Orban a mai spus, în cadrul conferinței, că este foarte important, pentru reducerea riscului de contaminare cu coronavirus, ca fiecare cetățean român să respect măsurile impuse - măsura carantinei, măsura izolării la domiciliu.

„Chiar dacă viața trebuie să se desfășoare normal în continuare, căutați să respectați recomandările formulate, ce sunt foarte importante pentru a vă feri de infectarea cu COVID-19 sau pentru a elimina riscul de a infecta pe alții, în cazul în care sunteți purtători ai virusului”, a mai spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a explicat de ce a ales să se izoleze la Vila Lac 1, departe de familia lui! „Sunt sănătos, dar am obligaţ... Orban: Avem nevoie de măsuri care să întărească toate instituţiile care sunt în prima linie a bătăliei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x