Antena Căutare

Orban, despre huiduieli: Să ştiţi că ne aşteptam. Au fost două grupuri acolo, unii dintre ei agitatori / A fost o atmosferă mai colorată

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri după-amiază, că se aştepta să audă huiduieli în timpul manifestările oficiale de la Iaşi de Ziua Unirii, spunând că au fost două grupuri în piaţă, unii dintre ei fiind agitatori.

"Să ştiţi că ne aşteptam. Au fost două grupuri acolo, unii dintre ei agitatori, inclusiv din galeriile de fotbal. Asta este, a fost o atmosferă mai colorată”, a spus premierul Ludovic Orban, la finalul vizitei sale la Iaşi.

În Piaţa Unirii din Iaşi, în timpul manifestărilor oficiale, s-au auzit huiduieli în timpul discursurilor rostite atât de preşedintele Klaus Iohannis, cât şi de premierul Ludovic Orban.

Oamenii au scandat "Vrem autostradă" şi au afişat mesaje prin care îşi exprimau nemulţumirea că Moldova este neglijată de politcienii de la Bucureşti.

Sursa : news.ro

Iohannis, despre huiduielile de la Iaşi: Fiind aşa o zi frumoasă nu ne-am supărat absolut deloc. Fiecare român are drept... PSD, despre huiduielile de la Iaşi: Jenant, domnule Preşedinte! Jenant, domnule Orban! De Ziua Sfântă a Unirii, românii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x