Antena Căutare

Orban, despre moţiune: O aştept cu indiferenţă/ Nu cred, sincer, cu evaluarea pe care o am astăzi, că moţiunea are şanse de succes

Premierul Ludovic Orban afirmă că aşteaptă ”cu indiferenţă” moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va depune joi, întrucât nu crede că are şanse de succes. Premierul a mai spus că încercările PSD de a sesiza Comisia de la Veneţia sunt ”ridicole, penibile”.

Premierul a fost întrebat, miercuri, ce părere are despre încercările PSD de a sesiza Comisia de la Veneţia cu privire la modificarea legii privind alegerea primarilor în două tururi şi a spus: ”Ridicole, penibile. Şi dacă reuşesc să sesizeze Comisia de la Veneţia, aşteptăm cu încredere orice dezbatere privitoare la alegerea primarilor în două tururi”.

Întrebat dacă aştaptă cu aceeaşi încredere moţiunea de cenzură, Orban a spus: ”Aş putea spune că o aştept cu indiferenţă. În momentul în care am decis să ne angajăm răspunderea, am fost perfect conştienţi că PSD va depune moţiune de cenzură. Ne prezentăm cu fruntea sus, ne-am pus mandatul pe masă, asta arată ceva despre Guvernul PNL, pentru a găsi o soluţie pe care o aşteaptă 82% dintre români, alegerea democratic. Nu cred, sincer, cu evaluarea pe care o am astăzi, că moţiunea are şanse de succes”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că joi va depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Sursa : news.ro

Orban, după ce CCR a admis sesizarea PSD pe abrogarea OUG 51: Nu sunt de acord cu decizia Curţii/ Decizia adoptă poziţia... Ministrul Muncii, despre noua organigramă: Am redus numărul demnitarilor, cabinetele demnitarilor, am eliminat posturile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x