Antena Căutare

Orban, despre o înţelegere cu PSD: Este o minciună gogonată / PNL nu are nimic de discutat cu PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că este o "minciună gogonată" afirmaţia că PNL ar fi făcut o înţelegere cu PSD pentru ca moţiunea de cenzură să treacă, iar Guvernul să rămână interimar până la alegerile anticipate. "PNL nu are nimic de discutat cu PSD", a subliniat Orban.

Întrebat despre o înţelegere cu PSD ca moţiunea să treacă, iar Guvernul Orban să rămână interimar până în iunie, când ar urma să aibă loc alegerile anticipate, Orban a spus: "Este o minciună gogonată, ca multe alte minciuni care au fost lansate de diverse site-uri sau posturi. Singurul obiectiv al PNL este acela de a scăpa România de PSD şi de a asigura o guvernare responsabilă, pro-europeană, care să asigure dezvoltarea României".

"PNL nu are nimic de discutat cu PSD şi în ceea ce mă priveşte pe mine, nu am purtatm de când sunt preşedinte al PNL, nicio negociere cu nicun reprezentant al PSD, altele decât evident în cursul moţiunii de cenzură şi în cursul învestirii Guvernului, negocieri individuale cu parlamentari", a adăugat Orban.

El a subliniat că "sunt nişte minciuni gogonate care sunt lansate în mod răutăcios în spaţiul public".

"Nu există absolut niciun fel de element de credibilitate şi face parte dintr-un arsenal de propagandă, probabil tot al PSD, care caută disperat să reducă avansul evident al PNL, creşterea încrederii cetăţenilor în PNL şi în guvernul pe care îl conduc (...)", a mai spus Orban.

Sursa : news.ro

Orban: Am luat decizia ca parlamentarii PNL să fie prezenţi în plen şi să voteze la vedere împotriva moţiunii de cenzură... Ciolacu: Sunt sigur că acum avem voturile necesare să treacă moţiunea de cenzură / Se pare că vom veni cu o propunere de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x