Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Orban, întrebat dacă are sprijinul altor formaţiuni pentru asumarea răspunderii pe buget: Am încredere că în cazul în care vom lua această decizie vor înţelege raţiunea deciziei noastre

Premierul Ludovic Orban a declarat, marţi, că are încredere că, în cazul se va lua decizia asumării răspunderii pe legea bugetului, partenerii PNL vor înţelege raţiunea acestei hotărâri. "Orice fel de amendament care este bine fundamentat, care poate să genereze efecte benefice, normal că suntem interesaţi să-l preluăm", a spus Orban.

Întrebat dacă are sprijinul USR şi UDMR pentru asumarea răspunderii, Orban a spus că a purtat discuţii cu partenerii - USR, UDMR, PMP, ALDE, liderul grupului minorităţilor.

"Am încredere că în cazul în care vom lua această decizie vor înţelege raţiunea deciziei noastre, pentru că obiectivul nostru fundamental este ca până la data de 31 decembrie România să aibă un buget", a afirmat el.

Întrebat dacă se vor lua în calcul eventualele amendamente, Orban a afirmat: "Orice fel de amendament care este bine fundamentat, care poate să genereze efecte benefice, normal că suntem interesaţi să-l preluăm, să-l introducem în legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat".

"Nu contează de unde vine un amendament, sigur din partea Grupului PSD nu vor veni prea multe amendamente, dar individual e posibil să existe parlamentari care au idei foarte bune şi care pot fi introduse în legea bugetului de stat", a susţinut el.

Sursa : news.ro

Recomandari