Căutare Live

Orban, ministrului Muncii, care vorbea despre reorganizarea ministerului: Poate nu-l mai văd pe şeful ITM pe acolo

Premierul Ludovic Orban i-a spus, luni, ministrului Muncii, Violeta Alexandru, care a prezentat la începutul şedinţei de Guvern stadiul reorganizării ministerului şi instituţiilor din subordine, că "Poate nu-l mai văd pe şeful ITM pe acolo...". Violeta Alexandru i-a răspuns că se face o evaluare.

"Vă informez că suntem la finalul unui amplu proces de consultare care a inclus opinia sindicatelor şi a patronatelor cu privire la organizarea Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale. Săptămâna viitoare vă propun să aveţi în vedere includerea în Guvern, cu rugămintea ca ministerele avizatoare să mă sprijine cu puncte de vedere", a spus Violeta Alexandru, la începutul şedinţei de Guvern.

Ministrul Muncii a adăugat că vor fi reorganizate şi instituţiile din subordine.

"Suntem în proces de organizare şi a nivelul instituţiilor din subordonare, în foarte scurtă vreme veţi avea o primă informare cu privire la rezultatele acestei evaluări", a spus Alexandru.

"Poate nu-l mai văd pe şeful ITM pe acolo...", i-a spus premierul Ludovic Orban.

"E în evaluare", i-a răspuns Violeta Alexandru.

Sursa : news.ro

Ciolacu: Părerea noastră, chiar dacă matematic nu avem numărul de voturi, că va trece această moţiune / Matematic, mai e... Ion Ştefan: Lucrări în valoare de 53 de milioane de lei, găsite în neregulă la controale pe PNDL 1 şi PNDL 2 / Ministrul...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri