Antena Căutare

Orban nu exclude posibilitatea asumării răspunderi pe Legea bugetului, dacă actul normativ nu este adoptat în Parlament până la finalul anului

Premierul Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că nu exclude posibilitatea asumării răspunderi pe Legea bugetului, dacă actul normativ nu este adoptat în Parlament până la finalul anului.

Orban a fost întrebat, miercuri, despre asumarea răspunderii pentru Legea bugetului pentru anul 2020 şi a spus că ia în calcul şi această variantă, dar decizia nu a fost luată.

”Există şi această posibilitate, dar, când vom lua o decizie, o să o facem public”, a spus Orban, care a precizat că asumarea răspunderii ”este net superioară din punct de vedere democratic”.

Orban a prcizat că se va ajunge la asumarea răspunderii dacă bugetul nu este adoptat până la 31 decembrie, purtând discuţii cu partidele parlamentare pentru a obţine o majoritate care să susţină proiectul de buget propus de Guvern.

Orban a mai afirmat că există posibilitatea de a convoca o şedinţă de Guvern pentru vineri pentru o primă lectură a Legii bugetului.


Sursa : news.ro

Klaus Iohannis participă, joi şi vineri, la reuniunea Consiliului European la Bruxelles... Orban, despre alegerea primarilor în două tururi: Am constatat că există o majoritatea în Camera Deputaţilor pentru susţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x