Antena Căutare

Orban reafirmă decizia Guvernului de a adopta, prin asumarea răspunderii, acele acte normative pe care majoritatea PSD le blochează în Parlament

Premierul Ludovic Orban reafirmă decizia Guvernului de a adopta prin asumarea răspunderii acele acte normative pe care majoritatea PSD le blochează în Parlament, dar care sunt susţinute de societate.

„Pentru orice proiect care este inclus în programul de guvernare şi pentru care există un suport clar din partea societăţii româneşti şi care este necesar pentru a îndrepta o stare de lucruri în orice domeniu de activitate. Folosim procedura angajării de răspundere pentru că, din păcate, aşa cum se vede, şi astăzi avem un proiect de lege care urmăreşte creşterea indemnizaţiilor pentru veteranii de război, pentru persoanele persecutate politic în perioada comunistă şi care a primit raport negativ negativ propus de PSD şi astfel de probleme le putem în ultimă instanţă, reglementa prin angajări de răspundere pentru că există car o majoritate pesedistă în actualul Parlament care împiedică adoptarea oricărei propuneri de bun simţ şi beneficii pentru societatea românească” a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă Ludovic Orban.

Întrebat dacă renunţă la planul de declanşare a alegerilor anticipate în cazul în care moţiunea de cenzură depusă de PSD şi UDRM nu va fi votată, Orban a răspuns; „Aici lucrurile sunt simple: ori se adoptă reglementarea propusă, ori, dacă nu se adoptă reglementarea propusă, intrăm în procedura de anticipate”.

Sursa : news.ro

Senator USR: Mihai Chirica este PSD, nu văd cum poate intra în discuţie să fie candidat al dreptei. Aşteptăm decizii rez... Orban: Decizia noastră este foarte clară: noi vrem înscrierea Roşia Montana în patrimoniul UNESCO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x