Antena Căutare

Orban spune că, în funcţie de evoluţia coronavirusului, se va decide dacă vor fi amânate sau nu alegerile locale

Premierul Ludovic Orban spune că a convenit cu partidele parlamentare ca data pentru alegerile locale să fie 28 iunie, urmând ca, în funcţie de evoluţia coronavirusului, să fie luată o decizie dacă acestea vor fi sau amânate.

Ludovic Orban a fost întrebat, duminică seara, într-o conferinţă de presă, dacă ia în calcul amânarea alegerilor locale. "Faţă de data iniţială pe care o consideram potrivită, data de 14 iunie, la consultarea cu partidele politice parlamentare pe care am avut-o, am convenit de principiu asupra datei de 28 iunie, urmând să vedem care sunt evoluţiile şi să luăm o altă decizie, sigur tot cu consultarea partidelor parlamentare, dacă amânăm sau nu aceste alegeri”, a afirmat Orban. El a spus că este greu de anticipat care va fi evoluţia răspândirii coronavirusului. "Deocamdată este prematur să avem discuţii pentru că este greu de anticipat care va fi evoluţia răspândirii, este greu de anticipat dacă este un virus sezonier, când va fi atins un vârf, când se va manifesta o descreştere. În ceea ce priveşte răspândirea virusului, în funcţie de evoluţii, vom lua deciziile potrivite”, a explicat premierul Orban.

Sursa : news.ro

Orban: Trebuie cercetate împrejurările în care Vergil Chiţac nu a folosit izoleta. Dacă a încălcat reglementările, legea... Titus Corlăţean: PSD va susţine acele măsuri excepţionale care corespund stării de urgenţă medicală şi pentru gestionare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x