Căutare Live

Orban: Trebuie să pregătim raportul către Parlament privind modul în care a acţionat Guvernul în starea de urgenţă. Pânâ la sfârşitul săptămânii, să finalizăm raportul

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că trebuie pregătit raportul către Parlament privind modul în care a acţionat Executivul în timpul stării de urgenţă. El a cerut miniştrilor să trimită completări astfel că până la sfârşitul săptămânii raportul să fie finalizat.

“Am solicitarea către toţi miniştrii să depuneţi rapoartele solicitate de doamna vicepremier Turcan. Noi trebuie să pregătim raportul către Parlament privind modul în care a acţionat guvernul în cele două luni de zile în care a fost în stare de urgenţă”, a declarat premierul. El a solicitat miniştrilor care mai au de trimis completări să o facă cât se poate repede astfel încât până la sfârşitul săptămânii raportul să fie finalizat.

Conform hotărârii prin care Parlamentul a încuviinţat prelungirea stării de urgenţă, în termen de 30 de zile de la încetarea stării de urgenţă, Guvernul va prezenta Parlamentului un raport complet privind măsurile adoptate pe perioada stării de urgenţă pentru prevenirea şi combaterea epidemiei COVID-19, măsurile care au restrâns exerciţiul unor drepturi sau libertăţi fundamentale şi măsurile cu caracter economic şi social.

Sursa : news.ro

Ion Ştefan, după protestul angajaţilor nemulţumiţi de reorganizarea Ministerului: Am găsit funcţionari bine pregătiţi, c... Tudorel Toader: Ministerul Justiţiei nu are competenţe în procedura desemnării reprezentantului Romaniei în Comisia de l...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri