Ordin de la presedintele UDMR Sfantu Gheorghe: Toti secuii si ceangaii sa se declare maghiari la recensamant

Presedintele UDMR Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, le recomanda secuilor si ceangailor sa se declare maghiari la recensamantul general al populatiei din toamna acestui an.

Presedintele UDMR Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, care este si primarul municipiului, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca le recomanda secuilor si ceangailor sa se declare maghiari la recensamantul general al populatiei.

"Fac un apel catre toti, sa nu se declare secui, ceangai, ci maghiari, noi toti suntem parte a natiunii maghiare, suntem conectati la cultura maghiara", a spus Antal.

Potrivit acestuia, pentru a-si putea reprezenta eficient interesele, comunitatea maghiara trebuie sa isi arate forta. "Vreau sa subliniez importanta faptului ca toti maghiarii sa se declare maghiari", a spus liderul UDMR Sfantu Gheorghe.

Sursa: Jurnalul National

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri