Antena Căutare

Ordonanţa de Urgenţă 13, la un pas de abrogare!

Protestele de stradă de amploare din ce în ce mai mare determină Coaliţia de guvernământ să ia măsuri! Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat deja că şi-ar dori retragerea ordonanţei de urgenţă. Dar tot el a precizat că decizia finală îi aparţine premierului Sorin Grindeanu.

Protestele de stradă de amploare din ce în ce mai mare determină Coaliţia de guvernământ să ia măsuri! Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat deja că şi-ar dori retragerea ordonanţei de urgenţă.

Dar tot el a precizat că decizia finală îi aparţine premierului Sorin Grindeanu.

Președintele PSD a lăsat de înțeles că ia în calcul inclusiv abrogarea OUG, în contextul în care își dorește o soluție de stingere a conflictului.

Dragnea: „O să propun o soluție de stingere a conflictului!”

”Pot spune că membrii și simpatizanții PSD nu mai pot fi ținuți în frâu, oamenii vor să iasă în stradă pentru a-și exprima dezaprobarea profundă față de mișcarea de inspirație soroșistă la care asistăm. Partidul se organizează singur. Simt că nu voi mai putea să țin în frâu, de la centru, presiunea din organizațiile din țară, care pot aduce în stradă, la București, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis să mă întâlnesc cu partenerii de coaliție și cu premierul pentru a le propune o soluție de ieșire din impas. Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilității președintelui Iohannis. Votanții PSD sunt extrem de nervoși, fiind conștienți de valoarea votului lor și pentru că suntem împiedicați să punem în practică programul propus”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea vorbește despre abrogarea OUG: „Nu vreau să existe conflicte între români!”... Premierul Grindeanu, primele declarații despre soarta OUG 13: „Vom face în regim de urgenţă o şedință de guven pentru ab...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x