Antena Căutare

Paleologu consideră că a fost o greşeală candidatura lui Dan Barna: Dacă ar fi candidat Dacian Cioloş, poate că nici nu aş fi candidat

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, a declarat, luni, că a fost o greşeală candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale, iar el a prevăzut ”dezastrul” legat de intrarea acestuia în turul al doilea. ”Dacă ar fi candidat Dacian Cioloş, poate că nici nu aş fi candidat”, a afirmat Paleologu.

Theodor Paleologu a declrat, luni, la Digi 24, că nu este dezamăgit de rezultatul obţinut la alegerile prezidenţiale şi le-a mulţumit tutoror celor din PMP care s-au mobilizat pentru obţinerea acestui rezultat.

Comentând situaţia liderului USR, Dan Barna, care a mizat pe intrarea în turul al doilea, Paleologu a spus că a prevăzut ”dezastrul” şi că a fost ”o greşeală” candidatura acestuia.

”Dacă ar fi candidat Dacian Cioloş, poate că nici nu aş fi candidat”, a spus Paleologu.

Potrivit acestuia, Cioloş este ”un om cu greutate şi cu experienţă politică”, dar nu este ”un lider”.

Paleologu a spus că nu va intra în PMP, se va întoarce la şcoala sa, dar va sprijini formaţiunea la următoarele alegeri.

Klaus Iohannis a obţinut 36,91% din voturi la primul tur al alegerilor prezidenţiale, Viorica Dăncilă - 23,45%, Dan Barna - 14,19%, Mircea Diaconu - 9,17%, Theodor Paleologu - 5,69%, Kelemen Hunor - 4,13%, conform datelor centralizate din 95,89% din secţiile de votare, a anuţat luni BEC.

Sursa : news.ro

Alegeri prezidențiale 2019. Răsturnare uriașă de situație! Anunțul neașteptat făcut de alianța USR Plus: „O să avem o di... Turcan: Cei doi candidaţi din turul doi al prezidenţialelor au avut întotdeauna priorităţi complet diferite, înseamnă că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x