Antena Căutare

Paleologu vrea porumbei pacifisti pe sigla PDL

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a propus doua variante de sigla a formatiunii democrat-liberale, pe care erau desenate un porumbel si o porumbita.

Paleologu a aratat doua planse pe care erau desenate variantele pe care deputatul democrat-liberal le propune pentru modificarea siglei PDL. Pe una dintre aceasta erau desenati doi porumbei, iar pe cea de-a doua o pereche de porumbei purtand in gheare o ramura de maslin.

"Domnul Berceanu a avut aceste propuneri cu porumbelul. Priviti! Aceasta este o varianta a siglei PDL cu doi porumbei deasupra. Eu stiu care este porumbelul si care este porumbita. Dvs. stiti?", le-a spus Paleologu democrat-liberalilor doljeni.

Fostul ministru al Culturii a continuat prezentarea celei de-a doua planse, pe care era desenata o pereche de porumbei cu o ramura de maslin.

"Pe asta a facut-o fiul meu si ii sunt recunoscator pentru asta. E fara culorile partidului si e foarte relaxata, intrucat este nevoie de pace multa in partid". Aceasta are si o ramura de maslin. I-o las domnului Berceanu", a explicat Theodor Paleologu.

"Abia astept sa-l vad pe domnul Berceanu, pentru ca am lucrat serios la cele doua variante si sper ca vor avea succes, pentru ca tot se vorbeste de rebranduirea partidului", a mai spus el.

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a ajuns la Craiova pentru a-si prezenta motiunea cu care va candida la sefia partidului la Conventia Nationala din 14 mai.

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, 12 februarie, la Craiova, referindu-se la aspiratiile la o functie de conducere in partid ale lui Teodor Baconschi, ca e ca si cum ai vrea sa fii sef la asociatia crescatorilor de porumbei cand inca nici n-ai ajuns la faza in care deosebesti porumbeii de porumbite.

Sursa: Jurnalul National

Congresul PDL blocheaza activitatea Parlamentului... Udrea cumpără pixuri şi geci de 1,6 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x