Antena Căutare

Palma presedintelui: Falimentul cotidianului Gardianul amana procesul Basescu-Patriciu

Miercuri dimineata a avut loc primul termen in procesul intentat de presedintele Romaniei, Traian Basescu, omului de afaceri Dinu Patriciu, pentru difuzarea imaginilor in care Basescu ar lovi un copil, difuzate de posturile TV in noiembrie 2009.

Magistratii Judecatoriei sectorului 1 al Capitalei au decis insa sa amane pentru data de 16 iunie judecarea procesului, fiindca s-a constatat lipsa de procedura privind citarea cotidianului Gardianul, publicatia intrand in procedura de insolventa in luna februarie.

In actiunea depusa la Judecatoria sectorului 1, Traian Basescu cere despagubiri in valoare de un leu,pentru ca imaginea sa ar fi fost vatamata prin difuzarea unei filmari in care este aratat cum ar lovi un copil, la un miting electoral la Ploiesti, in 2004, imagini difuzate prima oara de siteul cotidianului Gardianul.

"Pentru minciuna si trucarea unor filmari, il dau in judecata pe Dinu Patriciu si cotidianul Gardianul. Fac acest lucru pentru ca au prezentat un film trucat", a declarat Traian Basescu.

Tot cu aceasta ocazie a intrat in constiinta publicului expresia folosita de Basescu, "Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!".

Foto: roncea.ro

Palma presedintelui: Falimentul cotidianului Gardianul amana procesul Basescu-Patriciu... Mircea Geoana: Propun revenirea la mandat de patru ani pentru presedinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x