Antena Căutare

Părinții Irinei, iubita lui Liviu Dragnea, au fost angajați ai Penitenciarului Rahova! Ce meserii au cei doi!

Irina Tănase trece prin momente dificile după ce Liviu Dragnea a fost arestat la începutul acestei săptămâni. Puțini sunt cei care știu ce legătură există între tânăra de 25 de ani și locul în care se află încarcerat iubitul său

Irina Tănase trece prin momente dificile după ce Liviu Dragnea a fost arestat la începutul acestei săptămâni. Puțini sunt cei care știu ce legătură există între tânăra de 25 de ani și locul în care se află încarcerat iubitul său.

Despre partenera de viață a politicianului se cunosc puține lucruri. Trecutul său este învăluit într-o discreție neașteptată, însă chiar și așa, câteva informații au mai ieșit la iveală din momentul în care tânăra a devenit iubita unuia dintre cei mai influenți oameni din România.

Potrivit unor informații apărute în urmă cu mai multă vreme, Irina Tănase este fiica unei asistente medicale și a unui electrician. Ambii părinți ai iubitei lui Liviu Dragnea au lucrat la Penitenciarul rahova, locul în care se află acum fostul președinte al Camerei Deputaților. Cei doi au ieșit la pensie în urmă cu ceva ani, aceștia alegând să se retragă anticipat din activitate.

Câștigurile celor doi, în ultimul an de lucru în cadrul Penitenciarului Rahova, au fost unele nu foarte spectaculoase: dacă tatăl Irinei încasa lunar 2100 lei, mama logodnicei lui Dragnea primea 2500 lei pe lună.

În octombrie 2013, Irina Tănase a fost angajată la Ministerul Dezvoltării, în funcția de secretar de cabinet, iar opt luni mai târziu a devenit asistenta lui Liviu Dragnea, potrivit declarației de interese de la acea dată.

Viorica Dăncilă intră „la rupere”. Anunțul surprinzător al premierului: „Trebuie să plătească toți. De la primul până la... Marcel Ciolacu este noul președinte al Camerei Deputaților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x