Antena Căutare

Parlamentul a respins cresterea pensiei minime, propusa de PSD

Parlamentul a respins un amendament la buget propus de PSD, prin care valoarea pensiei minime ar fi crescut de la 350 la 400 de lei, informeaza Antena3. Argumentul hotarator a venit de la ministrul Finantelor: bugetul nu-si permite aceasta cheltuiala. Opozitia sustine ca numaratoarea voturilor a fost una in practica deja obisnuita: au votat mai multi parlamentari decat cei prezenti in sala.


Amendamentele Opozitiei au fost respinse de senatori si deputati, singurele amendamente care au fost acceptate fiind doua amendamente ale comisiilor de buget-finante care vizeaza redistribuiri de sume.

Deputatii si senatorii vor dezbate in aceasta saptamana proiectul bugetului de stat pe anul 2012 pana la ora 21.00 zilnic, au stabilit, luni, Birourile Permanent ale celor doua Camere legislative, votul final urmand a fi dat joi, probabil la ora 20.00.

Corneliu Vadim Tudor risca sa ramana fara imunitate. Eurodeputatul roman, acuzat ca si-a insusit 40.000 de euro... Elena Udrea: Piedone va fi seful de campanie al PDL si UNPR la alegerile pentru Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x