Antena Căutare

Partidul Poporului, inregistrat de Tribunalul Bucuresti

Infiintarea Partidului Poporului, initiata de patronul OTV Dan Diaconescu, a fost admisa, luni, de catre Tribunalul Bucuresti, care a respins, totodata, contestatiile Partidului Popular si Asociatiei Romanilor.

Decizia tribunalului nu este irevocabila, putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Cererea de inregistrare a Partidului Poporului a fost depusa si inregistrata, in 26 august, la Tribunalul Bucuresti, unde se stabilise termen de judecata pentru 17 ianuarie 2011, insa, in urma unei solcitari, data a fost schimbata, procedura fiind perfect legala.

Avocatul postului OTV, Catalin Fenechiu, sustinea, in 23 iulie, ca sigla partidului reprezinta doua litere "P" suprapuse, reprezentand numele partidului pe un fundal de trei nuante de violet.

Actiunea de inregistrare a partidului a venit dupa ce Dan Diaconescu a declarat, in 25 iunie, la eliberarea sa din detentie, ca va intra in politica si ca va infiinta un partid. El si-a motivat decizia prin faptul ca arestarea sa ar fi fost motivata politic.

Sursa: Jurnalul National

Cristian Diaconescu, candidatul UNPR la presedintia Romaniei... 14 decembrie, ziua asumarii raspunderii pe Legea Salarizarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x