Antena Căutare

PC acuza delegatia FMI de abuzuri si amestec in problemele politice interne ale Romaniei

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca intentioneaza sa-i trimita o scrisoare directorului general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, acuzandu-i pe membrii delegatiei Fondului ca se amesteca in problemele politice interne ale Romaniei.

"Consideram ca reprezentantii FMI trebuie sa nu se mai amestece in problemele politice interne ale Romaniei. Spun acest lucru uitandu-ma la intalnirea pe care zilele trecute FMI a avut-o cu asa-numitul partid UNPR, legitimand prin aceasta actiune faptul ca UNPR este un partid parlamentar, ceea ce stim bine ca nu este adevarat", a declarat Daniel Constantin.

El a adaugat ca isi reverva dreptul de a adresa o scrisoare directorului general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, in acest sens.

"Ne revervam dreptul sa ii trimitem o scrisoare directorului general al FMI, in care sa-l informam asupra abuzurilor, din punctul nostru de vedere, practicate de actuala delegatie a Fondului, precum si asupra amestecului in treburile interne ale Romaniei", a mai spus Constantin.

Sursa: Jurnalul National

Mai multi parlamentari PDL ar putea sa nu voteze proiectul de buget pe 2011... Sava propune schimbarea lui Mircea Toader de la sefia grupului deputatilor PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x