Antena Căutare

PDL a devenit brokerul Portului Constanta

Senatorul Mircea Banias, care asigura interimatul la conducerea organizatiei judetene, conduce din umbra si Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta SA, societate de interes strategic pentru Romania. Aceasta companie administreaza porturile Constanta, Midia si Mangalia.


Legatura dintre cei doi este una foarte stransa, nu doar pe considerente de competenta, ci pentru ca au si interese comune.

Senatorul Banias si Ioan Balan sunt actionari la Euro Shiping Services SRL, societate care are ca obiect de activitate transporturile maritime si costiere de marfa. Pentru ca totul sa fie sub control, senatorul Banias si-a angajat si fratele, Emil Banias, in functia de director tehnic al CNAPM Constanta.

Anul acesta o noua afacere s-a ivit pentru echipa PDL. Este vorba despre proiectul de extindere a digului de nord al Portului Constanta cu 1.050 m. Lucrarea este necesara pentru a prelungi digul pana la lungimea la care a fost proiectat initial. Extinderea este necesara pentru protectia zonei de sud a portului de actiunea curentilor si a valurilor. Lucrarea beneficiaza de finantare europeana, dar aceasta este valabila numai pana in 2013.

Din pacate, acum proiectul s-a impotmolit la organizarea licitatiei. Se pare ca interesele cuplului Banias - Balan sunt mai presus chiar si de deciziile instantelor.

Tot articolul, in Jurnalul National

Foto: IntactImages

S-a reinfiintat Partidul Comunist Roman!... Domeniile statului, administrate de rubedenii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x