Antena Căutare

PDL Brasov si Scripcaru pregatesc transferul la PSD

Primarul Brasovului, vicepresedintele PDL George Scripcaru, negociaza cu PSD o plecare spectaculoasa din partidul lui Traian Basescu

Miercuri a avut loc la Brasov, la restaurantul italian "La Trattoria del Chianti", o intalnire intre Scripcaru si secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, unde s-a discutat trecerea unor organizatii ale PDL din Ardeal, cu tot cu parlamentari, la PSD.

Lovitura la adresa Guvernului Boc, dar si la adresa lui Traian Basescu, ar urma sa fie data in preziua viitoarei motiuni de cenzura din toamna. Primarul Brasovului conduce nemijlocit doua organizatii judetene, Brasov si Covasna, controland in mod absolut zece parlamentari, sapte la Brasov si trei la Covasna.

Pentru parasirea corabiei in scufundare a tandemului Basescu-Boc, Scripcaru, impreuna cu liderii PD-L ai respectivelor judete ardelene, urmeaza sa primeasca functiile de presedinti ai organizatiilor PSD din aceleasi judete, precum si majoritatea in birourile permanente ale respectivelor organizatii.

Contactat de Jurnalul National, vicepresedintele pesedist al Consiliului Judetean Brasov, Ion Ochi, a declarat ca PSD are functii vacante pentru cei care vor veni de la PDL.

"Se poate, avem vreo cinci locuri vacante de presedinti. Ceea ce spuneti poate fi posibil, probabil, daca ai nostri ii ofera lui Scripcaru imunitate in dosarele alea penale ale lui. El sa fie multumit daca pastreaza ce are", a spus "vicele" PSD Brasov.

Gheorghe Dutu, fost deputat, membru in Comisia de Control a SRI a Camerei Deputatilor, (aflat ieri in fata sediului PSD, in compania "vicelui" PDL Brasov, Vasile Kraila, presedinte al Consiliului Local Brasov), a afirmat laconic: "Orice este posibil!".

La randul sau, Kraila, fost membru in conducerea PSD Brasov, a concluzionat pentru Jurnalul National: "Stati linistiti ca ne unim!".

Relevanta este explicatia unui deputat al PDL Brasov, care, sub protectia anonimatului, ne-a declarat: "Este adevarat ca trecem la PSD. N-avem de gand sa ne scufundam o data cu Boc. Vom fi alaturi de George (Scripcaru - n.r.), indiferent ce decizie va lua, si suntem cel putin zece parlamentari, brasoveni si covasneni, pe langa cei din alte judete".

Laszlo Tokes, dat in judecata pentru instigare si nerespectarea Constitutiei... Emil Boc: Guvernul analizeaza impozitarea suplimentara a averilor mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x