Antena Căutare

PDL da ordin de boicotare a Antenei 3 si Realitatii TV

Eurodeputatul PDL Cristian Preda nu are de gand sa se supuna directivei emise ieri de Biroul Permanent National al partidului, potrivit careia niciun membru de partid nu va mai trebui sa onoreze invitatiile primite din partea Antenei 3 si Realitatii TV. Preda critica decizia conducerii partidului, apreciind ca "boicotarea presei este o mare eroare" si decizia luata este una "pripita".

"Vineri seara de la 20h ma voi afla in studioul Antenei 3, ca invitat al Gabrielei Vranceanu-Firea. in primul rand, ma simt, deci, obligat sa ma tin de cuvant: dupa ce am acceptat invitatia realizatoarei, nu pot sa-i spun ca nu ma duc. Nu se face… De altfel, consider ca boicotarea presei e o mare eroare", mai scrie Cristian Preda pe blog.

El aminteste ca nu poate fi de acord cu o astfel de hotarare de vreme ce, acum doua zile, a criticat in Parlamentul European decizia premierului Republicii Srpska de a impune un boicot oarecum asemanator, chiar daca era o miza politica diferita).

"Nu pot sa spun una la Bruxelles, si alta la Bucuresti. Convingerile sunt convingeri", subliniaza Preda.

In opinia sa, boicotul decis joi seara la BPN e "un gest pripit".

"Chiar daca e asezata sub semnul unui conditional - pana cand aceste posturi nu vor reveni la o informare critica, dar corecta a opiniei publice - decizia introduce o limitare a libertatii de exprimare. Avem o responsabilitate publica si nu o putem nesocoti atunci cand ne irita comentariile adversarilor", mai scrie Preda.

Tot articolul, in Jurnalul National

Udrea: Vanghelie era decis sa ma arunce in puscarie, in cazul victoriei lui Mircea Geoana... Cadou pentru Obama: Romania suplimenteaza trupele din Afganistan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x