Antena Căutare

PDL s-a lipit ca un timbru pe bugetul Postei

Samsari de terenuri, traficanti de tigari, rude si tuteri portocalii, in conducerea companiei Posta Romana.

Jurnalul National continua sa va prezinte povestea incredibila a Postei Romane, cea mai mare companie de stat (35.000 de angajati), despre care insusi presedintele Traian Basescu spunea ca este „vanata" de moguli, el fiind, evident, salvatorul ei.

Pentru a vedea mai clar in ce fel a salvat regimul Basescu Posta Romana, companie nationala al carei buget este o adevarata gaura neagra, va prezentam povestile neromantate ale celor care conduc in prezent compania spre culmi nebanuite ale falimentului.

Iese la iveala o increngatura de interese politice - obligatoriu portocalii - asezonata cu dosare penale, traficanti de tigari, personaje care s-au remarcat in campul devalizarii bugetului de stat si la alte companii nationale, finantatori ai PDL si tuteri merituosi ai partidului.

Trebuie mentionat din capul locului ca, in spiritul lipsei de transparenta cu care ne-a obisnuit guvernarea PDL, declaratiile de avere ale sefilor Postei Romane sunt secrete, in sensul ca la rubrica declaratii de avere si de interese de pe site-ul institutiei acestea figureaza doar cu titlul, nefiind atasate si documentele propriu-zise.

Din acest motiv nu am avut acces la declaratia de avere a directorului general al Postei Romane, Dumitru Daniel Neagoe, numit in functie in iunie 2010 la recomandarea sefei sale de partid, Roberta Anastase. Neagoe a fost consilier judetean al PDL Prahova, promovat ulterior tot pe linie politica la Regionala de Posta Prahova.

Din declaratia de avere de la vremea respectiva, singura facuta publica, rezulta ca Neagoe era sarac lipit, avand doar o casa la Breaza si o mica firma care se ocupa de comercializarea alimentelor si a bauturilor alcoolice.

Tot articolul, in Jurnalul National

Raluca Turcan si Gheorghe Barbu - printre numele vehiculate pentru Ministerul Muncii. Vezi lista!... Lazaroiu: „UDMR poate fi usor contestata in instanta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x