Antena Căutare

PDL se lauda ca a marit pensiile, pensionarii se plang de saracie

In timp ce sute de pensionari stau la cozi ore intregi pentru doua paini sau o punga de zahar, deputatul PDL Dan Radu Zatreanu le-a trimis batranilor din colegiul sau scrisori in care sunt anuntati "cu bucurie" ca li s-a marit pensia.

Deputatul le-a scris pensionarilor din colegiul sau ca pensiile s-au marit numai prin grija Guvernului Boc. Dan Radu Zatreanu a omis insa sa le spuna oamenilor ca prin grija aceluiasi cabinet, pensiile au fost impozitate.

Scrisoarea in sine e un elogiu adus premierului Emil Boc si Cabinetului pe care il conduce.

"Ma bucur ca ati primit o veste cu adevarat buna: vi s-a marit pensia, ca urmare a recalcularii si reincadrarii intr-o noua grupa de munca. Aceasta majorare pe care o meritati a fost posibila prin grija Guvernului condus de Emil Boc care a impus principiul contributivitatii la stabilirea cuantumului pensiilor si a eliminat privilegiile de care dispuneau doar un numar restrans de pensionari cu pensii de lux", scrie deputatul PDL, pensionarilor.

Pensionarii stiu exact cat au primit in plus la pensie sau cat li s-a luat. Oamenii spun insa ca pensiile care se incadreaza in grupa I si a II-a de munca ar fi trebuit majorate in urma cu trei ani.

Sursa: Antena3

Ministrul Muncii a demisionat. Nicolae Ivaschescu, desemnat interimar... Boc trece la Munca! Premierul va asigura interimatul la Ministerul Muncii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x