Antena Căutare

PDL vrea sa boicoteze actualizarea listelor electorale

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat ca primarii partidului pe care il conduce nu vor da datele cerute de Guvernul Ponta deoarece considera ca Memorandumul Guvernului pentru actualizarea listelor electorale permanente nu are forta de lege.

Vasile Blaga le-a cerut primarilor PDL sa respecte legea si sa nu ofere informatiile cerute de Guvern pentru actualizarea listelor electorale, relateaza Antena 3.

„Cerem tututor primarilor sa respecte legile Romaniei, atragem atentia ca nu trebuie sa intre in jocul periculos al USL. Memorandumul nu are forta de lege, in consecinta operatiunea nu are baza legală. Guvernul nu poate modifica micsorand sau marind listele electorale permamente in baza unui act oarecare”, a declarat liderul PDL.

Acesta l-a acuzat pe Victor Ponta ca are o atitudine lasa si ca se foloseste de primari pentru a pacali judecatorii Curtii Constitutionale

„Atragem atentia ca listele electorale permanente cerute de CCR sunt cele in baza carora a fost organizat referendumul. Orice alta actualizare este in afara legii, Constitutiei si este un demers politic pentru a crea confuzie. Obiectivul Guvernului este sa deruteze CCR punandu-i in fata mai multe date contradictorii. Guvernul trebuie sa retraga aceste dispozitii, un referendum se pierde sau se castiga la urne, nu prin dispozitii de la Guvern”, a precizat Blaga.

Fostul ministru al Administratiei, Victor Paul Dobre, ar putea fi pus sub urmarire penala... Ce spune Elena Udrea despre "asternuturile" lui Traian Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x