Antena Căutare

Pedelistul Gheorghe Flutur, Craiasa Zapezii

De cand la Gura Humorului, localitatea natala a vicepresedintelui PDL, Gheorghe Flutur, s-a amenajat o partie de schi si snowboard si un telescaun modern - prea modern chiar, daca tinem cont ca personalul nu stie sa lucreze cu telefericul Leitner care a costat cateva milioane de euro - la Vatra Dornei, statiune considerata candva "Perla Bucovinei", au inceput sa se inmulteasca problemele.

Asta in ciuda faptului ca localitatea situata in Depresiunea Dornelor este situata la o altitudine net superioara.
In plus, Complexul Bradul - Calimani dispune de cea mai moderna baza de tratament balneo-climaterica din tara, turistii avand la dispozitie mult mai multe variante pentru petrecerea vacantelor.

Cel care lucreaza sistematic la punerea pe butuci a statiunii Vatra Dornei este tocmai presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. Una dintre cele mai josnice miscari ale democrat-liberalului este legata de tunurile de zapada artificiala care au fost aduse la Clubul Sporturilor de Iarna Vatra Dornei - club finantat de la bugetul de stat si controlat de partidul de guvernamant - pe vremea cand dorneanul Liviu Cepoi s-a aflat pret de cateva luni in fruntea sportului romanesc in perioada in care Calin Popescu Tariceanu era premier.

Tot articolul, in Jurnalul National

Anca Boagiu a demis-o pe Dorina Tiron de la sefia CNADNR... PSD vrea sa-l suspende pe Basescu, daca promulga Legea pensiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x