Căutare Live

Pesediștii cer reformare, după înfrângerea de la Alegerile Prezidențiale 2019: "Partidul trebuie resetat! Au fost promovaţi o mulţime de oameni care nu trebuia să ajungă niciodată în funcţii de conducere"

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a declarat că PSD trebuie ”resetat de sus până jos şi de jos până sus”, iar schimbările trebuie să aibă loc ”imediat”. În plus, Toma spune că partidul a ajuns în situaţia inacceptabilă pentru că a schimbat trei guverne şi a promovat oameni care nu ar fi trebuit să ajungă în funcţii de conducere.

Citește și:

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale parțiale după numărarea a 99,9% din secțiile din tară

La închiderea urnelor, primarul Constantin Toma, a declarat că PSD trebuie resetat, fiind inacceptabilă situaţia în care a ajuns partidul.

”După votul de astăzi au fost două veşti bune. Interesul major pentru vot al românilor care au plecat voit sau nevoit din ţară - asta înseamnă că ei vor să revină acasă. Preşedintele trebuie să se ţină de cuvânt şi să creeze toate condiţiile pentru toţi românii. A doua veste bună e că PSD şi-a terminat un ciclu şi trebuie resetat de sus până jos şi de jos până sus. Schimbările trebuie să aibă loc imediat pentru că e inacceptabil ce s-a întâmplat în aceşti 3 ani. Câştigăm cu 46 la sută, schimbăm 3 guverne şi, din nenorocire, au fost promovati o multime de oameni care nu trebuia să ajunga niciodată în functii de conducere”, a spus Toma.

Edilul şef al Buzăului a adăugat că o veste proastă după ziua celui de-al doilea tur de scrutin estre discursul preşedintelui Iohannis care ”e în război deschis cu toţi pesediştii”.

” O veste proastă este discursul domnului preşedinte care e în continuare în război deschis cu pesediştii.Nu voi pleca la alt partid, dar nu înţeleg ce trebuie să fac. Ar trebui, după spusele dumnealui, să emigrez sau toţi pesediştii cu funcţii, aleşi de oameni, să-şi dea demisia. Da, uite îmi dau demisia imediat, mâine dimineaţă. E inacceptabilă o asemenea poziţie şi ne vom apăra şi mă voi apăra muncind mai mult pentru ca oamenii să vadă că se întâmplă lucruri deosebite la Buzău, nu la Bucureşti”, a mai spus primarul.

În schimb, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a declarat că ce s-a întâmplat duminică ”nu este o tragedie”.

”Nu cred că ce s-a întâmplat e o tragedie. PSD e un partid ca toate partidului şi viaţa PSD merge mai departe. Nu trebuie să luăm decizii la cald, ci trebuie să gândim ce să facem pentru binele ţării. Cred că va avea loc un congres al partidului, acolo se vor face analizele a ceea ce s-a întâmplat în acest ciclu electoral. O să vedem la alegerile locale de anul viitor dacă am ştiut să învăţăm din greşeli”, a spus Neagu.

Sursa : news.ro

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale oferite de BEC, după numărarea tuturor voturilor... Orban: Cred că românii s-au lămurit cine este PSD şi că nu e în stare altceva decât să folosească puterea în interes pro...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri